Wij zoeken een junior story marketeer

Wij zoeken een junior story marketeer

Ben je op zoek naar een leuke baan waarin je de kracht van online marketing, content marketing in combinatie met storytelling slim leert in te zetten? Word dan één van The Robins! Wij zijn per direct op zoek naar een junior story marketeer (1 of 2 jaar ervaring). Bij ons leer je alles over Story Marketing en breid je je vaardigheden op het gebied van SEO, SEA, e-mail marketing, social media, marketing automation en het maken van relevante, aantrekkelijke content verder uit.

Wie zijn wij?

Wij zijn The Robins. Wij zijn de helpers van Batman, onze held 😉 De held is onze klant. The Robins is een echte Story Marketing Service Provider. Een groep ervaren branding-, (online)marketing- en communicatie- professionals die organisaties in Tech, Food en Innovatie helpt de impact van hun marketinginzet te vergroten en meer kwalitatieve leads te genereren door de wetenschap achter Storytelling slim in te zetten. De verhaallijnen die we maken geven inhoud en zorgen voor structuur in alle marketingactiviteiten. 

Wat is jouw rol in dit verhaal?

Als junior werk je mee voor verschillende klanten en zorg je voor de uitvoering van het advies dat wij aan onze klanten geven. Veel van het werk uit zich in de creatie van content en de slimme distributie daarvan via pr, digitale advertising, social media, e-mail, zoekmachine optimalisatie (SEO) en online campagnes (SEA).  Op een rijtje gezet is het:
 • meedenken over relevante content voor verschillende doelgroepen;
 • het opzetten van social mediacampagnes;
 • het opzetten van e-mails voor verschillende doelgroepen (B2B & B2C);
 • ondersteunen bij het inrichten en optimaliseren van diverse online campagnes (zoals SEA, SEO);
 • onderhouden van diverse online kanalen (websites/-shops);
 • inrichten en onderhouden van automation flows
 • ondersteunen bij het up-to-date houden van social media accounts;
 • ondersteuning bieden bij uiteenlopende offline marketingwerkzaamheden.

Waar ben je goed in?

 • Je volgt een hbo-opleiding in de richting van Online marketing, Communicatie of Commerciële Economie (richting marketing);
 • je bent geïnteresseerd in content, online marketing campagnes en e-commerce;
 • je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • je werkt graag samen met collega’s (teamplayer), maar kan ook goed zelfstandig werken;
 • je gaat nauwkeurig te werk en hebt oog voor detail;
 • je bent commercieel, proactief en leergierig;
 • je vindt het leuk om nieuwe dingen te bedenken, maar kan ook werk afmaken.

Wat kan je van The Robins verwachten?

De functie is voor minimaal 24 uur, liever meer. Natuurlijk ontvang je een marktconform salaris. Je loopt mee met de meer ervaren mensen en leert van hen het vak door te doen. We werken in een combinatie van thuis en kantoor. Ons kantoor is in Arnhem bij het station, dus OV is makkelijk geregeld.

Als je een goed gevoel hierbij krijgt, neem dan vooral contact met ons op. We kijken uit naar je reactie! Deze ontvangen we graag zo snel mogelijk. Mail naar ruben@therobins.nl of bel 06-45077583.

108 Reactie's