Wij zoeken een junior online marketeer

Wij zoeken een junior online marketeer

(WERKSTUDENT OF NET AFGESTUDEERD)

Ben jij een derde- of vierdejaars hbo-student Online marketing, Communicatie of Commerciële economie? Zoek je een toffe bijbaan voor zo’n 8-16 uur in de week (uren flexibel in te delen)? Wil je je vaardigheden op het gebied van SEO, SEA, e-mail marketing, social media en het maken van relevante content? Word dan één van The Robins!

Per direct
Wij zijn per direct op zoek naar een ondernemende en kritisch denkende student/afgestudeerde die ons kan ondersteunen bij onze digital marketing activiteiten. We bieden ruimte om te leren en samen mooie dingen maken voor onze klanten. Alles volgens onze Story Marketing Methode.

Wie zijn wij?
Wij zijn The Robins. Wij zijn de helpers van Batman, onze held. De held is onze klant. The Robins is een echte Story Marketing Service Provider. Een groep ervaren branding-, (online)marketing- en communicatie- professionals die organisaties in Tech, Food en Innovatie helpt -met behulp van Storytelling- de impact van hun marketing inzet te vergroten en meer kwalitatieve leads te genereren. De verhaallijn die ze maken geeft inhoud en zorgt voor structuur in de activiteiten. 

Wat is jouw rol in dit verhaal?
Wij hebben slimme handjes nodig bij de uitvoering van het advies dat wij aan onze klanten geven. Veel van het werk uit zich in de creatie van content, de slimme publicatie daarvan via pr, digitale advertising, social media, e-mail, zoekmachine optimalisatie (SEO) en online campagnes (SEA).  

Jij zal bij verschillende klanten aangehaakt worden voor de uitvoer van verschillende taken, zoals:
– ondersteunen bij het optimaliseren van diverse online campagnes (zoals SEA, SEO);
– het opzetten van e-mails voor verschillende doelgroepen (B2B & B2C);
– ondersteunen bij het vernieuwen en vullen van diverse online kanalen (websites/-shops);
– ondersteunen bij het up-to-date houden van social media accounts;
– meedenken in relevante content voor verschillende doelgroepen en het opzetten van social mediacampagnes;
– ondersteuning bieden bij uiteenlopende marketingwerkzaamheden.

Waar ben je goed in?
– je volgt een hbo-opleiding in de richting van Online marketing, Communicatie of Commerciële Economie (richting marketing);
– je bent geïnteresseerd in content, online marketing campagnes en e-commerce;
– je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– je werkt graag samen met collega’s (teamplayer), maar kan ook goed zelfstandig werken;
– je gaat nauwkeurig te werk en hebt oog voor detail;
– je bent commercieel, proactief en leergierig;

Interesse?
We werken in een combinatie van thuis en kantoor. Ons kantoor is in Arnhem bij het station. Dus, zie je dit wel zitten? Zie je de potentie van learning on the job? Kom dan bij ons. Wie weet klikt het zo goed, dat je na je studie gewoon doorstroomt in een baan.

We kijken uit naar je reactie! Deze ontvangen we graag zo snel mogelijk. Mail naar ruben@therobins.nl of bel 06-45077583.

133 Reactie's