Op de longlist van SAN’s New Kids on the block

Op de longlist van SAN’s New Kids on the block

We staan op de Considerationlist van SAN!! Hoe leuk is dat 🙂 Stichting Adverteerdersjury Nederland, B&BA en FONK hebben deze longlist in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent 2020 samengesteld. De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN NKOTB 2020 voldoen alle aan de volgende criteria: maximaal 3 jaar oud; here to stay ‘in de zin van: innovatief/vernieuwend, werk dat ertoe doet, klanten die ertoe doen. 24 Kandidaten/bureaus voldoen aan de criteria, waar wij er één van zijn!! 

We zijn nu driekwart jaar bezig en we merken dat onze Story Marketing benadering aanslaat en z’n vruchten begint af te werpen. Het feit dat we nu ook zijn opgemerkt door SAN ervaren we natuurlijk als een enorme opsteker. Komende weken zijn er op de homepage van Fonk drie polls waarin er gestemd kan worden. Wij zitten waarschijnlijk bij de laatste week eind februari. Tegen die tijd gaan we jullie allemaal vragen om te stemmen op ons natuurlijk 🙂

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.